Vízkezelés (Eneflow) - ENECON Magyarország

1044 Budapest Váci út 40.
Tartalomhoz ugrás
Vízkezelés (ENEFLOW)

Víz és folyadéram lágyítása és tisztítása (Eneflow® 1000 és Eneflow® 5000)

Az Eneflow® Fluid Dynamic Power Cellák az összes típusú folyadékáramlás-rendszerben a lerakódások felhalmozódásának kiküszöbölésére szolgál és enyhíti a kemény vízhez kapcsolódó problémákat. Életfogytig tartó garancia!

Technikai adatlap letöltése:
Víz és energiatakarékosság (Water Buddy)

A Water-Buddy lakossági és ipari alkalmazása, melynek mágneses kondiciónálása nem használ vegyszereket vagy adalékanyagokat. a Water Buddy® feloldja az ásványi lerakódásokat a vízvezeték rendszerekben, javítja a teljesítményt, maximalizálja a víznyomást, megszünteti a víz keménységéből fakadó kellemetlenségeket és kellemesen selmyessé alakítja az ivóvizet. Életfogytig tartó garancia!

Technikai adatlap letöltése:
Üzemanyag-megtakarítás (Fuel Buddy & Super Fuel Buddy)

Az üzemanyag-hajtómű mágneses üzemanyag-kezelő rendszere kifejezetten a káros szénhidrogén kibocsátás csökkentésére és a motor hatékonyságának javítására szolgál gyakorlatilag minden típusú járműben. Bizonyított a benzin és a dízelmotorok üzemanyag felhasználásának 5 és 17% közötti csökkenése.Technikai adatlap letöltése:
Bor levegőztető (Wine Clip)

Sok borszakértő egyetértett abban, hogy a Wine Clip® 2 fokozza a bor ízét, simábbá, kevésbé keserűvé és általában kellemesebbé teszi az italt.

Technikai adatlap letöltése:
Copyright © 2018 ENECON
Kapcsolat Neschvill'97 Kft


    1044 Budapest, Váci út 40.
  
     info@enecon.hu

Vissza a tartalomhoz