Aktív szivárgás megállítása - ENECON Magyarország

1044 Budapest Váci út 40.
Tartalomhoz ugrás
Aktív szivárgás megállítása

Azonnali aktív szivárgás megállítása

Csövek, tömítések, varratok, radiátorok és egyéb burkolatok rendkívül gyors javítása, ahol a leállási idő nem lehetséges. A SpeedAlloy® QS gyors, 45 másodpercen belül megállítja a szivárgást.

Technikai adatlap letöltése:
Gyors javítás a szivárgásokhoz

A SpeedAlloy®szivárgó csövekhez, hüvelyekhez, radiátorokhoz és más burkolatokhoz, amelyeket szinte azonnal vissza kell használatba állítani. A Speedalloy három percen belül megköt, és a berendezések minimális leállási idővel visszakapcsolhatók.

Technikai adatlap letöltése:
Beton szerkezetek aktív szivárgásának azonnali megállítása

A betoncsövek, falak és egyéb falazatok szivárgásának rendkívül gyors javítása. Az Enecrete WP 1 perc alatt megállítja a vizet. Az Enecrete® WP a falazatok sérülésének helyreállítására is alkalmas.

Technikai adatlap letöltése:
Hidrosztatikus nyomás alatt lévő falak javítása

Az Enecrete® WS szivárgásgátló, amely a hidrosztatikus nyomás problémáit oldja meg, védi, kitölti és tömíti a falakat. Megállítja a víz beszivárgását a pozitív vagy negatív oldalról is.

Technikai adatlap letöltése:
Felületi mély impregnálás

Eneseal® MP egy vízhatlan, hidrofób,  egykomponensű, víz-bázisú, egyedülállóan alacsony vizkozitású időjárási behatás-gátló anyag, mely teljesen láthatatlan száradás után. Alkalmas meglévő műemlék jellegű épületek homlokzat védelmére savak, sók, víz és porosodás ellen. Horizontális felületek kezelésére az Eneseal® MP/HS let kifejlesztve.

Technikai adatlap letöltése:
Padlók nedvességproblémájának védelme

Betonpadlók védelmére, amelyek a hidrosztatikus nyomással kapcsolatos problémákat oldják meg. Az Eneclad®WBC légáteresztő bevonat, amely ellenáll a felületi hólyagképződésnek.

Technikai adatlap letöltése:
Copyright © 2018 ENECON
Kapcsolat Neschvill'97 Kft


    1044 Budapest, Váci út 40.
  
     info@enecon.hu

Vissza a tartalomhoz