Rólunk - ENECON Magyarország

Iroda: 1044 Budapest Váci út 40.
Tartalomhoz ugrásAz ENECON® cégcsoport elismert globális vezető szerepet tölt be a fejlett polimer kompozit technológiák kifejlesztésében, amelyek olyan egyedi ipari bevonatokra szakosodtak, amelyek védik a gépeket, berendezéseket és ipari szerkezeteket: erózió, korrózió, kavitáció, vegyi támadás, elhasználódás és kopás, ütközés, hidrosztatikus nyomás okozta problémák a tetők, falak, padlók és diletációs profil problémás területein. Az enecon megoldásokat kínál az energiatakarékosságra és az ásványianyag-szabályozásra is a vízlágyítás és egyéb folyadékáramlási területeken.
Bővebb információ az enecon-ról: www.enecon.com
Bővebb információ a termékekről: ENECON brossura

Az ENECON® vállalat vezetősége 150 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari javítások és karbantartási munkák problémamegoldása terén. Az ENECON® költséghatékony és kereskedelmileg igazolt megoldásokra specializálódott a javítási és ismétlődő fenntartási munkálatok széles spektrumán, főleg ipari területeken. Pl: Panama csatorna, Hadiipar, Amerikai Tengerészet, nukleáris és fosszilis energiahordozó központok, cellulóz- és papírmalmok, petrokémiai üzemek, bányász és kőfejtő telepek, víz és szennyvízüzemek, élelmiszer-feldolgozó üzemek, kórházak, iskolák, kereskedelmi épületek, stb.
Az ENECON® széles körben kínál megoldást ipari problémákra, úgy mint: szivattyúk, csövek, tengelyek, mozgó alkatrészek, tartályok, burkolatok, csőlemezek, hőcserélők, fagyasztók, hűtőtornyok, propellerek, szállítószalagok, elválasztó/határoló szerkezetek, beton szerkezetek és padozatok, rakodási dokkok, kereskedelmi épületek tető fedése és padlózata, lépcsők, csúszásgátló felületek és sok más felhasználási területein.

Copyright © 2018 ENECON
Kapcsolat


    Iroda: 1044 Budapest, Váci út 40.
  
     info@enecon.hu

Vissza a tartalomhoz